Kekal berhubung Ramadan ini bersama Hari Gaji Specials!

Home
Press Release
March 24, 2023
https://digi.com.my/media/articleURLhereWhichCanbeReallyLong

PETALING JAYA, 24 Mac 2023 – CelcomDigi Berhad (CelcomDigi) mempelawa pelanggannya untuk kekal berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan pada Ramadan ini menerusi tawaran eksklusif Hari Gaji Specials dan menikmati penjimatan BESAR pada musim perayaan ini! Tawaran Hari Gaji Specials selama empat hari tersebut terbuka untuk pengguna Celcom dan Digi bermula hari ini hingga 27 Mac 2023.

Prabayar: Internet 10GB PERCUMA dengan Tambah Nilai RM30 dan ke atas

Pengguna Celcom XPAX dan Digi Prepaid layak menikmati internet 10GB tambahan secara percuma apabila menambah nilai melalui aplikasi dan e-dompet yang terpilih.

Untuk menikmati kuota internet 10GB percuma tersebut, pengguna Celcom XPAX perlu menambah nilai RM30 dan ke atas melalui laman web Celcom, aplikasi Celcom Life atau Boost. Manakala, pengguna Digi Prepaid boleh menambah nilai melalui aplikasi MyDigi dan Digi Store Online, serta melalui aplikasi e-dompet Boost, Lazada, Shopee, Touch n Go dan Z City.

Pascabayar: Pas tambahan internet berkelajuan tinggi 15GB pada hanya RM15

Pengguna Celcom XPAX dan Digi Prepaid kini boleh menambah kuota internet mereka dengan mudah menerusi pembelian pas internet berkelajuan tinggi 15GB pada hanya RM15 dengan tempoh sah tujuh hari.

Untuk menikmati tawaran tambahan ini, pengguna Celcom boleh membuat pembelian melalui aplikasi Celcom Life, manakala pengguna Digi pula boleh mendapatkannya melalui aplikasi MyDigi dan Digi Store Online.

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran Celcom, layari https://www.celcom.com.my/promotions/hgs. Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran Digi, layari https://digi.my/hgs.